Blog

Každý rok organizuji Vánoční focení, které probíhá v ateliéru. Focení probíhá formou mini focení, maximálně 30 minut a počítá se i s možností převlečení. Tento čas je naprosto dostačující a kolikrát je to pro děti až až.. jakmile se pak moc rozkoukají, začnou dělat blbinky, a už je těžké je v ateliéru udržet v klidu.

Nejčastěji fotím rodiny s dětmi v exteriéru. A je to z jednoduchého důvodu - venku jsou děti více sami sebou. Nemusí se omezovat prostorem a venku je snadno zaujme cokoliv z přírody. V reálu kolikrát ani neví, že jsou fotografované.

Svatba je obřad, který se jen výjimečně opakuje a proto je třeba si pečlivě svého fotografa, který vám tento zážitek zachytí, vybírat.

Často mi píšou maminky dotazy, co si mají vzít s sebou na focení, jak se připravit, jak dlouho bude focení trvat a já jim vždy zasílám krátký informační letáček, aby věděly, na co se připravit, a měli aspoň malinkou představu, jak vše bude probíhat.

Focení miminek se poslední dobou věnuji čím dál častěji. Je to dáno hodně tím, že sama jsem maminkou dvou malých rošťáků.